De kamers

Behalve de grote woonkeuken beschikt Buitenhuis ’t Beekdal over drie ruime slaapkamers en twee badkamers. Op de begane grond is een 2-persoons slaapkamer en tevens een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers en bevindt zich de andere badkamer. Deze heeft behalve een douche, wastafel en toilet ook een ligbad.

Er is een slaapkamer met een 2-persoons bed en een slaapkamer met drie 1-persoonsbedden. Deze slaapkamer is ideaal als er kinderen of singles in het gezelschap zijn.

Ongeacht met hoeveel personen u komt, u huurt Buitenhuis ‘t Beekdal alleen met uw eigen gezelschap.

2-persoons slaapkamer

Deze slaapkamer heeft een 2-persoons bed en is gelegen op de begane grond aan de zijkant van het buitenhuis. Aangrenzend aan deze kamer is de badkamer die voorzien is van wc, wastafel en douche. De kamer heeft een grote kledingkast en er is een kinderbed aanwezig.

Op deze kamer is een rolluik waardoor u lekker lang uit kan slapen

2-persoons slaapkamer boven

Deze slaapkamer met lits-jumeaux is gelegen aan de achterzijde op de bovenverdieping. Er is voldoende kastruimte. Vanuit het grote velux raam kijkt u vanaf de zithoek tot ver over de weilanden. De badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet bevindt zich direct naast de slaapkamer.

3-persoons slaapkamer boven

Deze slaapkamer is eveneens gelegen op de bovenverdieping en met name geschikt voor kinderen of singles. Er zijn drie losse bedden op deze kamer. De kamer heeft een gezellige zithoek en beschikt over voldoende kastruimte. Vanuit het grote velux raam kijkt u uit over de weilanden en het Beekdal. De badkamer met ligbad, douche en toilet is ook op deze verdieping.

Wil je reserveren?